ADAPTACIONS A MIDA

Especifica'ns l'activitat, les necessitats del teu alumne i l'estil d'adaptació que vols i serà teva!

Actualment, la diversitat a l'aula està en augment, i l'escola inclusiva és un dels principals objectius en el món de l'educació. Evidentment, això fa que no tots els alumnes puguin fer les mateixes activitats, o de la mateixa manera. Per això és tan important l'educació personalitzada i adaptada a les necessitats dels i les nostres alumnes, per tal d'aconseguir una inclusió favorable i un aprenentatge adequat per cada una de les necessitats.

Tanmateix, som conscients que la tasca del mestre augmenta proporcionalment a aquests canvis en l'educació, fet que provoca un desbordament i un excés de feina per tal de poder complaure totes i cada una de les necessitats de l'alumnat.

És per això que a Adap.tic us oferim els nostres serveis i ajuda per tal d'aconseguir els nostres dos objectius:

  • Facilitar la tasca del docent dins l'aula.
  • Ajudar a realitzar una educació inclusiva i de qualitat.

Com et podem ajudar?

A continuació posem al vostre abast un formulari de contacte on ens podeu especificar la situació de necessitat educativa especial que requereix l'obtenció d'una adaptació. Seleccioneu l'estil d'activitat que necessiteu i el seu format, juntament amb el nivell al qual cal adaptar l'activitat i/o especificacions necessàries per a fer més comprensibles les instruccions de l'activitat. També teniu la possibilitat d'adjuntar-nos l'arxiu base que s'utilitzarà per la resta de l'alumnat.

Per exemple:
Un alumne de 5è de primària amb un Trastorn de l'Espectre Autista, que necessita l'adaptació d'una activitat de fraccions. Només sap comptar fins al número 10, necessita colors vius i pictogrames per entendre l'activitat. Ompliríem el formulari de la següent manera:
📷

En cas de no saber com fer la petició d'adaptació, podeu enviar-nos un correu i ens posarem en contacte amb vosaltres.


* Seleccionant l'opció de serveix d'urgència, ens comprometem a proporcionar-vos l'adaptació en un plaç de 24 hores des del moment del pagament.
** Juntament amb la resposta us enviarem el pressupost personalitzat.