EXTRAESCOLARS

Oferim una àmplia gamma d'activitats educatives, esportives i de lleure per als estudiants en edat escolar. Estem compromesos a proporcionar als estudiants una experiència enriquidora i divertida fora de l'horari lectiu, així com alleujar les tasques dels pares que han de conciliar la seva vida laboral i familiar.

Especialitzats en robòtica i programació i amb una àmplia experiència en l'àmbit de l'educació i el lleure, a Adap.tic hem dissenyat un programa d'activitats que s'adapta a les necessitats dels estudiants i de les escoles. Desenvolupem programes que complementen el currículum escolar i que fomenten les habilitats socials i emocionals dels estudiants, així com programes que promouen la creativitat, la imaginació i el domini de les noves tecnologies.

Oferim una gran varietat d'activitats, que van des d'esports fins a tallers de robòtica, programació i activitats de lleure.

Escriu-nos al següent formulari i construïm conjuntament un espai que s'adapti a les necessitats dels estudiants i l'escola: