Qui som?

Tot neix per passió i amor a la feina.

Des dels nostres inicis en l'educació, ens ha estat molt més complicat del que ens pensàvem poder adquirir coneixements, recursos, eines i metodologies innovadores per poder dur a terme a la nostra aula. Llargues hores de cerca, proves i molts errors, ens han portat a crear aquest petit espai, per compartir-lo amb tots vosaltres i facilitar molt més la feina del docent.

Creiem que és necessari mostrar tots els aprenentatges obtinguts (i que obtindrem) al llarg de la nostra carrera, per tal de contribuir a l'augment de l'ús de les TIC i les noves eines que estan capgirant l'educació actual.

Volem que vosaltres com a docents, tingueu a l'abast totes les eines, recursos i idees possibles per poder dur a terme a les vostres aules. I també facilitar-vos la vostra tasca oferint-vos la possibilitat d'aconseguir adaptacions de les vostres tasques. Un simple gest amb el qual volem ajudar a reduir les vostres hores de feina, però també facilitar que l'educació a les vostres aules sigui inclusiva i de qualitat, centrant-nos en el benestar dels vostres alumnes i fent que les adaptacions siguin al màxim d'adequades pel seu desenvolupament.

Tenim dos objectius: facilitar la tasca del docent i ajudar a realitzar una educació inclusiva i de qualitat.

ÉS SENZILL, NOSALTRES T'HO FEM SENZILL!